The Bartainer

The Bartainer brengt de passie terug in het barmanschap. Hij doet zijn tapwerk als een ware professional maar ondertussen schuilt er een geboren entertainer in hem. Zo zingt hij tussen het schenken door de sterren van de hemel met zijn brede glimlach en vergelijkbare repertoire. The Bartainer is uitstekend thuis in smooth jazz maar weet ook zeker de dansers te bedienen met zijn dampende disco of een ouderwetse pot Nederlandstalig of Après-ski. Deze chic geklede gastheer wekt een sfeer en gezelligheid op die geen andere barman weet te halen.

Maar ook de gast heeft een groot aandeel in het optreden van The Bartainer. Zo bepaalt u door middel van een digitaal stemsysteem wat hij zingt. Via iPads kiest u welke set met topnummers gezongen zal worden. Het zang- en improvisatietalent van The Bartainer garandeert voor ieder publiek en iedere locatie een sfeervolle en geslaagde avond. Proost!

1 reactie

  1. De heer WordPress says:
    maart 20, 2013 at 5:06 pm

    Hallo, dit is een reactie.
    Om een reactie te verwijderen, login en bekijk de berichtreacties. Je vindt daar de optie om reacties te bewerken of te verwijderen.