Nieuws

]
EvenementenContact Beurs

EvenementenContact Beurs

Op donderdag 12 februari zal The Bartainer als exposant aanwezig zijn op de EvenementContact beurs in Zaandam. Op deze beurs vind u verschillende exposanten die met hun producten & diensten de kwaliteit van uw event verbeteren. The Bartainer is een van de exposanten die aanwezig zal zijn. The Bartainer zal op de EvenementenContact beurs de achtergrondmuziek verzorgen, een van zijn specialiteiten. Ook zal er een presentatie zijn van het nieuwe stemsysteem waar The Bartainer gebruikt van maakt. De beurs vindt u in Taets Art and Event Park – Hemkade 18, 1506 PR Zaandam.

Feest met de The Bartainer!

Feest met de The Bartainer!

  14 november was een hele bijzondere dag in Blaricum. Ieder jaar wordt op deze datum namelijk een wijnproeverij georganiseerd. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement wat de inwoners van Blaricum de gelegenheid geeft om bij de plaatselijke horeca wijnen te proeven. Dit jaar was het echter extra speciaal, Daniela en Béla (moeder en zoon) vierden hun verjaardag in het Vitusgebouw te Blaricum. Moeder werd namelijk 60 en zoon 20. Leeftijden om niet zomaar voorbij te laten gaan! Voor dit feest wilden zij graag een vrolijke zanger die de sfeer er in kan brengen en daarbij heerlijke drankjes maakt. De avond begon met een lekkere cocktail voor oma, die speciaal

read more

BrancheBorrel Zuiderstrandtheater

BrancheBorrel Zuiderstrandtheater

Op 22 september 2014 vindt de 5de editie plaats van de, sterk in populariteit groeiende, Samen Kansen Creëren borrels. Dit keer op een spiksplinternieuwe locatie: het Zuiderstrandtheater in Den Haag, in combinatie met een internationaal kunstfestival: Today’s Art Festival. The Bartainer zal met zijn show tussen 17:00-19:00 het entertainment verzorgen! Bezoek voor toegangskaarten en het programma de website van BrancheContact.

Ruinerwold ontmoet The Bartainer

Ruinerwold ontmoet The Bartainer

Op vrijdag 13 september ben ik, samen met S. Hoekstra Showdesign en DJ Joost van den Brink, richting Ruinerwold gereisd. Deze avond op het programma: De Goet Voute Avond. De hele week was het al feest in de grote tent in Ruinerwold, dus de bezoekers hadden er zin in! Geen probleem dus om hier een lekker feest van te maken. Dit keer niet vanachter de bar maar vanaf het podium. Om, zoals de naam van het feest al doet blijken, er een ‘goet voute’ avond van te maken. Ik heb de meest foute hits uit mijn repertoire bij elkaar gezocht. Dit ging dus van Amsterdamse meezingers tot de grootste disco-hits.

read more

Sfeerfilm

Sfeerfilm

Onze film is af! Hiermee hopen wij u inzicht te geven in de sfeer die u kunt verwachten wanneer wij langskomen. Dat betekend dat er rustig begonnen kan worden, maar dat aan het einde van de avond het feest echt los kan gaan. Daarnaast ziet u ook de cocktails die ik met veel plezier voor de speciale personen in de groep maak!

Nieuwsbrief Bartainer juni

Nieuwsbrief Bartainer juni

Hier vindt u de link naar mijn nieuwsbrief: Mocht u hem standaard in uw inbox willen dan nodig ik u van harte uit om zich in te schrijven via: Het eerste succes van The Bartainer is een feit! Na maanden oefenen op de nummers en de cocktails heeft het personeel van SkyLift als eerste mogen proeven van het feest dat The Bartainer brengt. Een goed gevulde tent met een even goed gevulde bar zorgde voor de perfecte omstandigheden voor een debuut. Door het op maat gemaakte stemsysteem (door S. Hoekstra Showdesign) op twee iPads was de interactie met het publiek optimaal. De gasten konden, onder het genot van een drankje,

read more

Eerste show was een groot succes!

Eerste show was een groot succes!

Het eerste succes van The Bartainer is een feit! Na maanden oefenen op de nummers en de cocktails heeft het personeel van SkyLift als eerste mogen proeven van het feest dat The Bartainer brengt. Een goed gevulde tent met een even goed gevulde bar zorgde voor de perfecte omstandigheden voor een debuut. Door het op maat gemaakte stemsysteem (door S. Hoekstra Showdesign) op twee iPads was de interactie met het publiek optimaal. De gasten konden, onder het genot van een drankje, bepalen welke nummers gezongen werden. De keuzemogelijkheden zorgden voor een breed repertoire: van soul en jazz tot disco en Nederlandstalig. Uiteraard werd ook een aantal feestgangers extra in het zonnetje gezet met een originele

read more

Bartainer in concert

Bartainer in concert

Op 13 september staat er een speciaal optreden gepland. In Ruinerwold zal de Bartainer een grote feesttent op de kop zetten!