Eerste show was een groot succes!

Eerste show was een groot succes!

Het eerste succes van The Bartainer is een feit! Na maanden oefenen op de nummers en de cocktails heeft het personeel van SkyLift als eerste mogen proeven van het feest dat The Bartainer brengt. Een goed gevulde tent met een even goed gevulde bar zorgde voor de perfecte omstandigheden voor een debuut.

Door het op maat gemaakte stemsysteem (door S. Hoekstra Showdesign) op twee iPads was de interactie met het publiek optimaal. De gasten konden, onder het genot van een drankje, bepalen welke nummers gezongen werden. De keuzemogelijkheden zorgden voor een breed repertoire: van soul en jazz tot disco en Nederlandstalig. Uiteraard werd ook een aantal feestgangers extra in het zonnetje gezet met een originele ‘Bartainer-cocktail’.

Het optreden van The Bartainer is gefilmd dus verwacht binnen enkele weken een mooie video. 28 juni is de volgende show dus de glazen worden gewassen en de keel wordt gesmeerd. Er staan voor de komende maanden nog meer toffe optredens te wachten, dus houd The Bartainer in de gaten!